El passat dissabte 18 de Novembre vam presentar a Sant Antoni de Vilamajor la nostra plataforma, a la que van participar com a ponents en Santi Aragonés, d'”Aigua és Vida” (organització ciutadana centrada a aconseguir una gestió pública de l’aigua), en Jordi Delgado, tinent alcalde de l’Ajuntament de Montornès (qui a l’entrar al consistori va engegar un procés de remunicipalització) i l’Emili Díaz, de la “Taula de l’Aigua de Terrassa”, una plataforma veïnal sorgida amb els mateixos objectius que nosaltres.

Cap a les 18.30h, la sala es va anar omplint de mica en mica fins assolir el mig centenar de persones, mostra de l’interès que suscita un bé essencial com l’aigua i de la voluntat de participar en la presa decisions que ens afecten directament a tots els vilamajorins i les vilamajorines.

La xerrada no només va servir per presentar-nos al veïnatge de Vilamajor, sinó que també va resultar d’allò més productiva ja que ens enduem un bon gruix d’idees d’organitzacions i persones que porten molt de temps treballant aquest aspecte. Els parlaments els va concloure un company de la Taula de l’Aigua de Vilamajor que va fer un repàs de la situació actual i dels objectius que pretenem assolir. Podeu visionar aquí els vídeos sencers de la jornada:

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *